torstai 6. joulukuuta 2012

Sakot Thaimaassa

Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomeen
Tänään Samin tennispelin jälkeen lähdimme mopolla kohti Wat Yansangwararam temppelialuetta, viinitilaa ja laaserilla tehtyä Buddhaa.
Ensin pokkesimme syömässä possu-nuudelikeiton, joka maksoi meiltä kahdelta vesineen yhteensä 1,70€
Nuudelikeitto

Tästä portista menimme sisään temppelialueelle. Siellä oli paljon kauniita rakennuksia ja tosi paljon koiria, suurempia ja pieniä pentuja, kaikki juoksivat siellä vapaana. Alue oli hyvin hoidettu ja kaunisPortti lammen rannalle
 
Huvimaja


Laserilla tehty Buddha vuoren seinämään

Olisiko nämä keitettyjä vai paistettuja?
 
Norsusafari

Pattayan ainoa viinitila
Tuo viinitila oli upea, ihan kuin olisi ollut jossakin muussa maassa. Alue oli suuri ja rakennuksia oli monta. Viljelmät olivat varmaan juuri teettäneet satoa, kun emme niissä nähneet yhtään viinirypäleterttuja.
Sitten paluumatkalla meidät pysäytti poliisi, siis ilmeisesti kaikki mopoilevat turistit, siihen vaan jonoon. Poliisi tuli ja kysyi ajokorttia, mutta se oli asunnolla. Hän sanoi, että tästä tulee sakot, jotka pitää poliisilaitoksella kirjoittaa ja siis pitää lähteä sinne selvittämään. Kun päästiin sivummalle autojen suojaan, niin 200 thb (5€) riitti poliisimiehen henkilökohtaiseen virkistäytymisrahastoon.


Kriminaali menossa poliisin nuhdeltavaksi

15 kommenttia:

 1. Maassa maan tavalla...;)

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Jos Suomessakin selviäis 5€ ja suoraan poliisille

  VastaaPoista
 3. Keitto näyttää herkulliselta! Mulla on kamala nälkä.. kyllä nyt maistuis kipollinen tuota! :-)

  VastaaPoista
 4. Niin, keitto oli todella hyvää ja valmistui käden käänteessä :)

  VastaaPoista
 5. Mitenköhön thaimaalainen mopoilija selviäisi suomalaisesta poliisista? Ei ainakaan 5 eurolla, ehkäpä pelkällä nuhtelulla, kun on ulkomaalainen. Tai sitten poliisiasemareissulla ja isommalla sakolla.
  Enpä ole ennen kuullutkaan - Laser-Buddha. Nuudelikeitto näyttää minustakin herkulliselta.

  VastaaPoista
 6. Niin siinäpä kysymys, miten mahtaa selvitä. Ja nyt eilen meille tuli toiset sakot, kun ei ollut kansaivälistä ajokorttia. Sellainen olisi pitänyt hankkia Suomesta.
  En minäkään ollut aikaisemmin kuullut, mutta siellä se vaan oli vuoren rinteessä, harmi ettei kuvista oikein näy, miten upea se oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittikö nyt 5 euroa vai oliko taksat nousseet? :)

   t. liisa

   Poista
  2. Eipä riittänyt tällä kertaa, kun oli vanhempi poliisi, niin tarvitsi 300thb (7,5€)

   Poista
 7. Kurkkimassa kauniita kuvia ja mielenkiintoisia juttuja. Mukavaa reissua teille siellä kaukana. :)

  VastaaPoista
 8. Uups! No mutta hyvä juttu että varsin edulliset sakotukset sielläpäin. =) Ruoka on TODELLA edullista suomen hintoihin verrattuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sakot on ainakin vielä pysyneet aisoissa, verrattuna Suomen hintoihin, mutta jos niitä tähän tahtiin tulee, niin kalliiksihan tämä tulee....heh heh, kun eilen taas napsahti 7,5€ kun miehelläni ei ole kansainvälistä ajokorttia.
   Niin ruoka on kyllä edullista, onhan noita kalliitakin paikkoja, mutta mitä enemmän on paikallisia, sitä parempi ruoka ja tietysti myös edullinen :)

   Poista
 9. kovin on tutun oloinen tuo "kriminaali" ;)

  VastaaPoista
 10. Matkaa sinne suunnitellaan. Olemme käyneet monessa paikassa Thaimaassa, viimeksi oli asunto vuokrattu Rayongista. Pattayassa arveluttaa, että onko liian vilkasta meille. Olen kysellyt yhtä asuntoa Bhan Amphurin-kylästä, noin 15 km Jompielta etelään päin. Mietimme vielä hetkisen, sinne ollaan kuitenkin vahvasti menossa... :)

  Sussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rayong vaikutti ainakin rauhalliselta, kun Pattaya taas on kovin vilkas. Me ollaan täällä Jomtienillä Park Lane nimisessä condossa. Täältä rantaan on 800m, rantakadulta on kuljetus lavataksilla tuonne Pattayan keskustaan se maksaa 10 thb eli 25 senttiä suunta.
   Eipä tuolla Pattayan keskustassa olla paljon iltaisin käyty.
   On vaikea sanoa, kun toinen hakee täydellistä rauhaa ja toinen menoa.
   Mutta tervetuloa tänne Thaimaaseen, täältä varmasti löytyy sopiva kohde :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)