lauantai 17. marraskuuta 2012

Viisumi

Nyt on vihdoinkin viisumit tullut takaisin Thaimaan suurlähetystöstä.
Kyllä oli vaikeaa tuon viisumin hakeminen, lähetystöön soitettiin, lähetettiin sähköpostia, luettiin netistä, mutta sieltä ei tarvittavaa apua tullut.
Vaikeus on siinä, kun matkamme kestää 4,5kk. ja Thaimaan viisumia ei saa kuin 3kk. Lennot Vietnamiin piti ostaa valmiiksi ja kopiot lähettää sinne, että varmasti poistutaan maasta ja ettei tuo 90 vrk vaan ylity.
www.hanslankari.com sivuilta ja heidän kanssaan sähköpostikeskustelujen jälkeen päädyttiin tuollaiseen version. Kiitos siis Hanslankarille :)
Asunto on varattu Pattayan läheltä (Jomtien) 36 neliöinen yksiö, keittomahdollisuudella, uima-altaalla ja ilmastoinnilla.

Rokotuksista ollaan otettu nyt lavantauti rokote, kolmena kapselina. Japanin aivokuume rokoteen otamme Thaimaasta. Kun siellä se maksaa lääkärin palkkioineen n.50€ ja hinta Suomessa on 129€ x 3= 387€ mikä säästö :) Muuten meillä on perusrokotukset kunnossa ja tietenkin Havrix
Malarian syönnin aloitamme vasta Thaimaassa viikkoa ennen Kambodzaan siirtymistä.

Aamu-uintia odotellessa :)


2 kommenttia:

 1. haluan käydä vietnamissa Ihan vain muutaman pv reissun, millainen operaatio mun pitää käydä läpi? Minulla on siellä tuttava vietnamilainen joka ottaa vastaan. Asuisin muutaman pv hotellissa ja takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Viisumia ei Vietnamiin tarvita, turistina voi oleskella maassa kaksi viikkoa. Hotellin varaisin jo etukäteen netistä, vaikka Agodan sivuilta, ellei ystäväsi sitä sinulle varaa.
   Lentokentältä kuljetus on halvempi, jos sitä ei ota heti ensimmäiseltä tarjoajalta.
   Oikein hyvää matkaa sinulle ja paljon ihania kokemuksia.

   Poista

Kiitos viestistäsi :)