sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Naisten golf kilpailut Pattayalla

Täällä on lupa matkustaa näin

Thaimaalainen kudontamenetelmä

Ravintolan alttari, Ruoka ja juoma on hengille, ei meille

Helmiä ja taas helmiä
Kävin ystävieni kanssa Pattayan keskustassa helmikaupassa ja helmiä oli todella paljon, jos noista ei löydä sopivaa, niin ei varmaan mistään. Ja rasiallinen niitä, valinnan mukaan 2,50€ tai jopa alle euron. Kävimme myös tiistai markkinoilla, tarjolla oli kaikkea maan ja taivaan välillä.

Tatuointia voi tehdä myös näin

Loput rannalta ostetusta maissista kelpaa linnuille

Öljyhierontaa 
Tässä Sami on öljyhieronnassa, Suomessa ei hieroja hyppää samaan sänkyyn hierottavan kanssa, mutta maassa maan tavalla tai maasta pois. Tunnin hieronta maksoi n.7,50€,

Condon lemmikki kissa, painoa varmaan 1kg
Pitihän mun jostakin etsiä hellittävä kissa, kun Matamille ja Sheikkille ei voi hellyyttä täältä käsin antaa. Onneksi Marja ja Matti huolehtivat kissoista meidän täällä ollessa ja näyttävät skypen välityksellä kissoja meille.

Bensa-asema kadun varrella


Tässä matkakirja Mondosta lainattua tekstiä: "Pattaya on joillekin kauhistus, toisille jonkin sortin paratiisi. Mutta kaikille se sisältää opetuksen. Maksetun rakkauden kaupungissa oppii arvostamaan aitoa rakkautta.
Pattaya ei ole pelkkää seksiturismia. Pahamaineisuutensa lisäksi se on myös Thaimaan suosituin matkakohde, jossa käy vuosittain 7 miljoonaa turistia."
Se on itsestä kiinni, mitä täältä hakee, me olemme hakeneet hyvää ruokaa, aurinkoa, nähtävyyksiä, olemme kävelleet paljon. Sami on käynyt pelaamassa tennistä ja golffia ja minä olen saanut ystäviä, joiden kanssa olen käynyt shoppailemassa ja rannalla. Olemme asuneet tämän reissumme aikana Jomtienin puolella melkein kaksi kuukautta ja meistä se oli mukava paikka asustaa. Mielestämme se on mainettaan parempi.

Hedelmäkauppias

Tässä tulee kookosta myyntiin. Pala pois kannesta, pilli sisään ja juoma on valmis

Tässä mainostetaan asuntoja
Condojen eli kerrostaloasuntojen mainoksia täällä on todella paljon ja rakentaminen vilkasta, hinnat ovat 700000 thb alkaen eli 17500€ .Neliöitä siihen hintaan saa vajaa 30, käytettyjä voi ostaa vieläkin edullisemmin.

Kanaa vartaassa, -140 bht = 3,5€  

Honda LPGA Thailand 2013, varjot ei ole sateen takia, vaan auringon
Torstaina alkoi Pattayalla naisten golf-kilpailut, lähdimme mopolla katsomaan tuota kisaa. Paikalla oli maailman naisten parhaimmisto, Suomalaisia ei ollut mukana, mutta naapurimaasta Ruotsista oli kaksi ja yksi Norjalainen. Aurinko paistoi välillä tosi kuumasti,  lämpöä oli +35, varjossa  :)

Ruotsin Anna  Nordqvist

Viime vuoden mestari Korean Yani Tseng Ihokarvojen poistoa Pattayalla

Hautapaikkoja Bangkokissa

Pizzatakseja odottamassa tilauksia

Naurava koira :)
Parturissa oli tuollainen ihana "naurava koira" pieni ja pippurinen. Ihan kuin se olisi käynyt pattereilla: hyppi ja poukki, siinä se sitten istui sylissäni sen aikaa, kun Samin hiukset leikattiin.  Mikähän rotu mahtaa olla kyseessä?
Tänään sunnuntaina saavuimme tänne Balille, siitä kuvia ja tarinaa sitten myöhemmin.4 kommenttia:

 1. Mukavasti oli Pattaya "paketissa" :) Meille jäi myös aikoinaan Pattayasta ihan hyvä kuva. Kyllähän siellä kaikkea näkee, mutta jokainen kokee asiat omalla tavallaan. Matkailu avartaa aina!

  Nyt innolla odottelen Balin kuulumisia :)
  t. Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, toivottavasti sain edes jotain uutta kerrottavaa tuolta Pattayasta. Paljon siellä on ihan länsimaalaisia pariskuntia, jotka viettävät talven siellä.
   Tosiaan kaikkea siellä näkee. Isoja, vanhoja miehiä nuorten poikien kanssa, on pappoja nuorten naisten kanssa, mutta on siellä paljon muutakin katseltavaa.
   Eikä sinne tyttökadulle tarvitse mennä, me käytiin tuona aikana kerran kävelemässä tuo katu.
   Balilla olen jo pistänyt kameran laulamaan, siitä kuvia myöhemmin.

   Poista
 2. Mahtavia kuvia Pattayalta, on niin paljon muuttunut meiän käynnista, oltiin siellä 1992 vuonna:)Ihanaa nähdä kohta Balia. Hyvää jatkoa teille:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Askartelin itte :)
  Paljon on varmasti paikka muuttunut 20 vuoden aikana. Balilta tulee kuvia varmaan kyllästymiseen asti, niin paljon täällä on kuvattavaa. Viime kerrallakin niitä oli satoja, no ehkä en ihan kaikkia kuvia tänne laita.
  Keskiviikkona olis tarkoitus ottaa Ketut, edelliskertainen kuski meitä viemään ympäri saarta.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)